Jdi na obsah Jdi na menu
 


breyer nebude !!!

17. 11. 2010

Víte já jsem se rozhodla k jedné věci.Breyeři už mě omrzely a tak k vánocům nedostanu ani jednoho breyera ostatně děkuji vám za všechny ty rady hlavně ty Verčo ! No on sem nikdo jiný kromě Verči a petrušky která už sem ale taky nechodí nikdo jinej už sem kromě těchto dvouch nechodí.Bohužel.Takže ani ne Theodor ani S Justa ani classic pony games set a nic co jsem si ještě včera tak moc s nadějí plánovala už nepatří do budoucna.Náš ranč nemusí už čekat na nového koně k vánocům ani za vízo.Pokud sem už bude chodit jen verča tak se celý web uzavře dokud neuvidím zájem pro znovuprovoz tohoto webu.Veru sice já vím že sem chceš možná chodit ale nemůžu vést web kvůli jedné holce,jednomu člověku.Tímo však neříkám že se tento web už maže ale jestli to pude takhle dál,s webem je konec...Je mi to líto.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

škoda

(silvíík, 17. 11. 2010 19:58)

tak to je škoda...a nějakého breyera máš ? Já mám 8. Dva classic,jednoho stablemates a 5 traditional. Mam classic Appendixe a hanovera,traditional mam takodu,idokuse,rascal palomina,s justudream a esprita. Stablemates mam takovýho drezurního,od kamarádky :).
Doufám že eště nějaký breyery dostanu a nemyslím si že jsou oškliví.Já bych ti radila aby sis breyera vybrala...ale tak když tě omrzeli tak ne. Ale jestli máš ráda koně tak si určitě některého vyber, třeba schleich a nebo nějakého obyčejného(jestli ti to nevadí teda že by byl obyčejný). Jo a neruš tento web.Já sem někdy chodím.Sice nepíšu komentáře ale chodím sem.A moc se my tady líbí to že tu máš videa jak se něco vyrábí a tak.Já slibuju že sem budu psát komentáře, ale neruš tento blog. :-) tvůj obdivovatel Silvíík :-)

Re: škoda

(pro : silvík od frýsánnka-majitelky webu, 18. 11. 2010 21:34)

Ahoj Silví.Tvůj komentář mě hrozně dojal a potěšil.Vůbec jsem nečekala že o tomto webu ví ještě někdo.Moc ti děkuju za ten slib s komentářema.Možná si to ještě rozmyslím.A s tím breyerem taktéž.Ahoj a ještě teda napiš a já si to rozmyslm.A ještě jednou kujůůů

...

(verča, 17. 11. 2010 21:16)

nojo no to je škoda...:-( (...)