Jdi na obsah Jdi na menu
 


breyer novinka a jine newsky

23. 11. 2010

mno Přináším vám pár novineček ze světa breyer kterého jsem vypátrala a zároveň více odemě.

ze světa BH :

  • našla jsem na netu nějakoou náhodou breyera na moldu hřebce Harmoniho ale hřívu mu trošku poupravili biť jen o kapku.Avšak co se týče jeho zbarvení,nemohu říci nic jiného než nádhera.tento postoj k této barvičce skvěle ladí no posuďte sami :

a tato hříva se k tomuto zbarvení taky vela hodí a když si ještě všimnete a to jsem si všimla teprv teď to nekecám má jiný ocásek no a hřebec harmony svou krásu nestrácí a řekla bych že ten ocas a hříva original jakou má Harmony je hezká k Harmonimu zbarvení a k tomuto se zase hodí tato hříva a ocásek.Ono taky si musíme uvědomit,že každý ten koník je jiné plemeníčko nebo možná ne to zase toho tolik nevím ale každopádně je to jiný koník a není kůň jako kůň že ano ???!!! :-)

pro vaše přirovnání krásný heřebec Harmoni :

Breyer Harmonie Tuigpaard Dutch Harness Horse - Buy Breyer Harmonie Tuigpaard Dutch Harness Horse - Purchase Breyer Harmonie Tuigpaard Dutch Harness Horse (Breyer, Toys & Games,Categories,Toy Figures & Playsets,Animals,Horses)
tak co dokážete posoudit jaký je hezčí ???? já teda si troufám říct že já teda ne.o kapku možná více ten nahoře jinak oba na stejno

  • z mého života : Mám se teď docela dobře ale furt nevim jak to o vánocích dopadne s těma BH ale ...no prostě nwm.Od Péti z DR jsem si objednala tři ohlávky z toho jedna ohlavka z proužky-podklad červený a proužky žluté,ta druhá je taky s proužky-podklad černý proužky žluté a ta třetí ohlávka je arhentinská ohlávka v červené barvě prostě v té jak to má Péťa na webíku v obchůdku.Možná když to pude si od ní i koupím dečku na Ceffa ikdyž ho nemám doma ale líbí se mi a tak ji budu darovat nějakému koníkovi k vánocům.mno každopádně se na věcičky těšíme ...papa
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

What you miss to know apropos high blood pressure

(AAbictiomb, 9. 10. 2018 3:27)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/que-penser-du-cialis-generique/

super

(silvíík, 25. 11. 2010 17:49)

tak to je super že budeš mít věcičky od DR. já jsem si už u Péti taky něco obědnala a to drezurní set a nějaké dečky a uzdečku. Ti dva bh nahoře jsou fakt pěkní ale více se mi líbí Harmonie.