Jdi na obsah Jdi na menu
 


jak to v novinkách je ?

15. 7. 2010

Obrázek “http://www.zdancistrane.cz/pictur/novinky.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

aneb co je nového ? 

 

No jsem zase tu po docela dlouhé době.To víte no já těď poslední dobou nemám moc času.To je furt samé učení,však vy to taky

moc dobře znáte nemám pravdu ? No ale dost řečí o škole já už jí totiž mám plný zuby.Teď něco k této rubrice.

Tato rubrika vám bude usnadňovat hledání v jaké rubrice je co nového.Třeba až do téhle rubriky přijdete,bude zde třeba : nové články a foto jsou v rubrikách magazín,fotogalerie....atd. ....... no snad jste to pochopili protože na tom přece není nic k nepochopení.

Náš typ : Do téhle rubriky vám radíme jít hned po úvodu jako první abyste měli o všem přehled a pak už je cestování po našem webu jako....no jako byste měli mapu.No dalo byse tedy řící.XD.

Jo a proč hned po úvodu ? No protože tam,jsou třeba koně týdne a počet koní i jiných zvířátek na ranchi.Ale teď  se moc nedivte že už tam není ta fotka breyer barbie ( té Brendy ) a taky té schleich klisny protože to vše se teď přesouvá do naší nové další rubriky - PORADNA - veškeré informace o poradně najdete přímo v té rubrice.No a tak snad se budete alespoň někdo řídit našim doporučeným typem,že tato rubrika je jedna z nejpřednějších.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář