Jdi na obsah Jdi na menu
 


novinky z ranče

30. 9. 2010

Novinečky jsou tu.No upřímě kdo má rád novinky ? Já samozřejmě tedy pokud nejde o zlé novinky.Ty radši někdy ani nechci slyšet.Ale nebojte.Dnska vám přináším jen samé good.První je počet koní na ranči.Berte to tak že do toho počtu jsou zahrnuti uplně všechny koně.Hřebci,klisny,poníci,valaši,hříbata,ponyové,značky všeho druhu i ti kdo nemají značku jako jsou obyč flišky i ti značkoví jako například první breyer teddy nebo schleichové.Tak tady to je a pak ještě další dvě novinky.

náš ranch dosáhl unikátního počtu koníků.Tím číslem je 59 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já vím pro někoho to není moc protože má třeba 45 breyerů 45 schleichů a flišky do sbírky nepočítá ale mi ano protože víme že si nemůžeme tolik drahých značkových koní dovolit.

Další novinka je,že jsme připouštěli čtyři klisny k hřebcům z ranče bílá perla.Hříbátka se nám mají narodit nastejno nebo v rozmezí jednoho týdne budou od sebe stará.Pak ale nevím,jak to uděláme když našeporodní klinyka má box jen jeden pro březí klisnu takže jednu dáme do klinyky a ostatní necháme ve svých boxech tedy s vyjímkou že pony schetlandka která je jednou z připuštěných nemá box a žije na pastvě s ostatními koňmi tak tu dáme do klinyky a ostatní klisny mají svůj box takže to je vyřešeno.

A ta druhá správa je že se na ranč chystáme zakoupit 5-6 koníků značky schleich + jedno hříbě.Tady jsou naši vyvolení.Jo a ještě moment,možná se divíte že jsem nedala obrázky schleichů do PoRaDnY ale já už své vyvolené mám takže : ne sem je nedám to se musíte juknout do rubriky plánujeme ! XD Toť vše přeji hezký den vám i vašim koníkum.

Say Hello to Einstein, the World’s Smallest Horse
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář