Jdi na obsah Jdi na menu
 


plány do tohoto roku 2011

3. 1. 2011

Wow je to fakt drsný.Ještě před pár dny jsem psala 2010 a najednou hop,půlnoc,bouchnutí špuntu od šampusu a najednou už na toto číslo můžu navždy zapomenout a je tu rok 2011.Ale abych pravdu řekla někdy si to ještě pletu a navíc se mi na numerický klávesnici psalo líp to 2010.No to je jedno proto tenhle článek nevznikl takže jdeme rovnou k věci.Tento rok se bude pořádat více než dost soutěší a akcí halvně akcí soukromých.Tady bude rozpis.Druhý rozpis pak bude o plánech s koňmi...

Akce

na tři krále : putování tří králů

Nebude to tak jakože oblékneme tři jezdce do převleků nejakejch králů ale vyšleme tři zaměstnance na vyjížďku přesně v 18:35 hod.

20.2. ( únor ) : Pony sport show

Různé discipliny poníků.Čas-celý den

27.3. ( březen ) : Jarný výstava chladnokrevníků

Budou předvedena chladnokrevná plemena koní.

-.-. ( nevím přesné datum ) : Velikonoce

Celý den se budou na ranči slavit velikonoce.Určitě do programu bude zahrnuta i nějaká jarní vyjížďka.

Dále nemáme nic v plánu ale něco vymyslíme.

Soutěže

Soutěže budou i zde na těchto našich stránkách ale i na našem ranči.Zatím nemáme žádné v plánu ale určitě se jimy budeme snažit zaplnit celý rok 2011.

 

                    KONĚ

No tak koně určitě zase budou ale tentokrát ve velmy malém počtu protože od této doby jich už moc mít nechceme.Nějaké šmpiony které na ranči už máme dlouho nebo prostě nějaké koně s lítostí prodáme,teda pokud si je vůbec někdo koupí.Časem si pak budeme dokupovat jen již obsednuté a cvičené koně protože trénování už bylo moc a dá to hrozně zabrat.Tento rok se budeme zaměřovat pouze na trénované,obsednuté koně a hlavně na starší.Měli by se věkem pohybovat okolo 6 a více let.Tady jsou plány s breyery a schleichi.

 

Breyer

Tady je první a to je Forest show pony ikdyž pochybuju že než ho budu vůbec moc mít tak že tam ještě bude.

Info : New Forest pony jménem Enchanted Forest je hnědý skokanský koník s mnoha úspěchy. Překvapivě, z tohoto nenápadného malého koníka se stal národní šampion, který se zařadil mezi 100 nejlepších jezdeckých poníků v USA. Model je velikosti Traditional na moldu Newsworthyho, oživuje jej velice výrazné grošování.

Proč ho chceme ? : Jak jste si mohli přečíst pod velkým nápisem "koně",chceme získat jen obsednuté a trénované koně a jak jste se mohli dočíst v info o koníkovy,je to VELKÝ šampion.

Cena : 790,- Kč

Foto :

Breyer – Enchanted Forest Show Pony

foto by : TH

Obrázek “http://thumbs4.ebaystatic.com/m/mAywg1pCVZxRDn4SEl7s9bA/140.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://thumbs1.ebaystatic.com/m/mVgKgTjYggKqnXSz8ajoikQ/140.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.utterlyhorses.com/images/import/products/preview/1423lrgprev.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://4.bp.blogspot.com/_TohaQ5vA8gs/TRAigoffMNI/AAAAAAAAAtY/F22DGS51xe8/s400/forest.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

foto by : google.com

Tady je další koník od této firmy breyer kterého bychom na ranči rádi uvítali.Je to koník velikosti classic klisnička Pintabian.Je poslušná a obsednutá.

Info : Nádherný model Pintabian klisny velikosti Classic uchvátí každého malého i velkého milovníka koní a modelů Breyer! Nádherně propracovaný model se zajímavou barvou a celkovým postojem… Tento model je žhavou novinkou pro rok 2009!

Proč ho chceme ? : Není to sice šampionka ale je obsednutá.

Cena : 420,- Kč

Foto :

Breyer - Pintabian 2009

 

foto by : TH

Obrázek “http://www.horsemart.co.uk/upload/Image/Tried%20and%20Tested/grey.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

foto by : google.com

Schleich

Ze schleichů chceme jen jednoho a to : schwarzwaldského ročka.

Info : ---

Proč ho chceme ? : Máme doma tatínka.Výborně se hodí na rekreace.

Cena : 170 ,- Kč

Foto :

Obrázek “http://img.srovnanicen.cz/schleich/594868639/” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

 

foto by : google.com

* Schleich Schwarzwaldsky chladnokrevnik hribe

foto by : mihaj.net

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(verča, 8. 1. 2011 11:18)

nojo to e super...ten forest se mi taky libi i pintabian